Kablosuz Havuz Doldurma Kontrol Sistemi

Kablosuz havuz dolum kontrol sistemi

Kablosuz Ve Pilli Şamandıra Kontrol Ve Pompa Kontrol Kumanda Sistemi İle Otomatik Havuz Dolumu

Kablosuz pilli şamandıra durum kontrol algılayıcı verici ve alıcı ile havuz dolum işlemlerinde kablosuz kontrol sağlayabilirsiniz. Verici cihaz  dahili pil ile çalışmaktadır. Harici enerji olmadan şamandıra durumunu iletebilmektedir. Dahili pil sayesinde herhangi harici bir enerji ihtiyacı olmadan şamandıra durumunu kontrol edebilirsiniz. Özellikle enerji olmayan havuz ve depolarda kullanım için uygundur.

Sinyal gönderici cihaz üzerinde 2 adet kuru kontak şamandıra durum algılama girişi vardır. Havuz dolup şamandıra tetiklediği zaman şamandıra durum bilgisini alıcıya ileterek pompa, vana vb. sistemlerinizin kontrolünü yapmanızı sağlar. Alıcı vericinin verdiği sinyallere göre çıkışında bulunan röleleri açıp kapayarak pompa veya farklı tip su kontrol sisteminiz kontrol etmenizi sağlar.

Sistemi kullanabilmek için 1 adet verici ve 1 adet alıcı kullanmanız gerekmektedir. 2 adet giriş ile aynı anda 2 farklı havuzu kontrol edebilirsiniz. Alıcı üzerinde de 2 adet çıkış vardır. Bu sayede tek bir cihazla 2 adet farklı havuzu ve ya depoyu kontrol mümkündür.

Kablosuz havuz kontrol sistemi

Dahili Pilli Kablosuz Şamandıra Durum Algılayıcı Ve Gönderici

Pill şamandıra durum algılayıcı ve iletici

Havuz dolumunu anlamak için 2 adet kuru kontak girişe sahiptir. Şamandıradan havuz doldu bilgisi oluşur oluşmaz alıcıya sinyal gönderir. İçinde bulunan dahili pil ile 5 yıla kadar kullanım imkanı sağlar. Pilli yapısı sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. 10 km kadar uzak mesafede ki depolardan kontrol gerçekleştirmek mümkündür. Harici anten kullanarak iletişim mesafesini artırmak mümkündür.

Özellikle enerjinin olmadığı yüksek depo gibi bölgelerde kullanmak için idealdir. Adresli yapısı sayesinde bir bölgede birden fazla kullanmak mümkündür. Sinyaller birbirine karışmaz.

Kablosuz Şamandıra Durum Algılayıcı

Kablosuz şamandıra durum algılayıcı ve iletici

Pilli şamandıra verici benzer şekilde çalışır. Tek farkı harici 12-24 VDC 250mA güç ile beslemek gerekmektedir. 2 adet kur kontak girişi ve 2 adet open collector çıkışı vardır. Bu sayede iki taraflıizleme ve kontrol sağlar. Depo noktasında  harekete geçirilecek bir sisem var ise(alarm, ikaz, aydınlatma vb.) kontrol etmek içinde kullanılabilir.

10km kadar haberleşme sağlar. Harici anten ile iletişim mesafesi uzatılabilir.  Havuz dolumu, depo dolumu ve seviye sensör haberlşem sistemleri için uygundur.

Kablosuz Alıcı Ve Pompa Kontrol

Algılayıcı sensörlerin gönderdiği bilgileri toplayan kablosuz alıcı kısmıdır. Üzerinde 2 adet kuru kontak röle çıkışı bulunmaktadır. 220VAC 1 Amper çıkışa sahip röleler ile direk 2 faz küçük motorları kontrol edebilir veya kontaktör yardımı ile daha güçlü motorları kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda PLC gibi daha karmaşık scada kontrol sistemlerine entegre olarak çalıştırabilirsiniz.

12-14VDC 250 mA enerji ile beslenmektedir. Harici anten ile alış mesafesini artırmak mümkündür.

Kablosuz şamandıra durum algılayıcı ve verici

Online Satın Almak İçin Aşağıdaki Bağlantıyı Tıklayabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Kablosuz Havuz Doldurma Kontrol Sistemi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön